Librăria Eminescu – partenerul Editurii Excel XXI Books

 

logo-exxib-finaleminescu crop

Situată în inima Bucureştiului, în vecinătatea Pieţei Universităţii, librăria Mihai Eminescu este una dintre cele mai vechi şi prestigioase librării din România, cu o tradiţie în domeniu de peste 50 de ani, un adevărat paradis al iubitorilor de carte.
Găzduind cea mai mare varietate de titluri disponibile în prezent pe piaţa românească, titluri care se adresează atât iubitorilor de cultură şi educaţie cât şi specialiştilor din diferite domenii de activitate, librăria este zilnic vizitată de cumpărători din ţară şi străinătate.
Începând cu luna mai a acestui an librăria Mihai Eminescu va găzdui atât pe rafturile sale cât și în mediul online cărțile publicate de Editura Excel XXI Books.
Prin această nouă colaborare Editura încearcă să se apropie de publicul larg al cititorilor interesați de segmentul de carte de specialitate din zona informatică și politologie pasionați totodată de vizitarea unei librării prestigioase în care pot avea plăcerea de a răsfoi o carte de pe rafturile aprovizionate cu cele mai apreciate publicații ale momentului.
Vă invităm așadar în Librăria Mihai Eminescu

http://www.librariaeminescu.ro/ro/; https://www.facebook.com/libraria.mihai.eminescu/.

schimb-de-carti-top-vinsieu.ro_