eServGlobal a participat la GSMA Mobile World Congress 2016

 

eServGlobal a participat în calitate de expozant la GSMA Mobile World Congress 2016 – cel mai mare eveniment din industria telecom din lume care s-a desfășurat în perioada 22-25 februarie la Barcelona.

GSMA Mobile World Congress 2016 include conferințe, lansări de produse și spații de întâlnire pentru toți marii producători din industrie. În acest an organizatorii au dezvoltat evenimentul pe baza caracteristicilor de continuă dezvoltare și oportunitate ale industriei de telefonite mobilă.

Programul evenimentului a acoperit în profunzime descrierea industriei de telefonie mobilă actuală și viitoare evidențiind domeniile specifice de creștere precum și cele mai recente evoluții tehnologice, servicii de generație următoare și strategiile de creștere.

De la programul de keynote la sesiunile conferinței focusate pe topic-uri, lideri de opinie din cele mai importante companii din industria de telefonie mobilă și adiacente au fost reprezentați în cele patru zile ale evenimentului.

Standul eServGlobal s-a gasit la coordonatele “hall 7, stand i 61” compania fiind prezentă cu un demo complet interactiv de mobile money pentru ca serviciile de mobile money să poată fi experimentate la prima mâna de vizitatorii evenimentului.

Materiale foto și video din cadrul evenimentului pot fi găsite aici.