Forumul ECDL – 20 de ani de certificare a competențelor digitale

 

ECDL-Anniversary-Logo_RGB

În perioada 18 – 19 mai 2017 s-a desfășurat la Malta Forumul Internaţional ECDL – evenimentul care a reunit operatori ECDL din peste 40 de ţări la nivel global, subliniind principalele aspecte cheie şi oportunităţile care decurg din implementarea standardului ECDL în lume.
Forumul organizat anual a marcat în ediția 2017 aniversarea a 20 de ani de certificare a competențelor digitale ECDL.
Anul acesta ECDL ROMÂNIA a câştigat premiul Best Practice Awards ECDL 2017 la categoria Marketing pentru primul hub educaţional din cadrul unui centru comercial, conceptul pilot ECDL EduHub de la Veranda Mall din Bucureşti.
Conferinţa ECDL din cadrul Forumului de la Malta a avut pe agendă discursuri din partea lui Damien O’Sullivan, CEO al ECDL Foundation sau prezentări susţinute de operatorii naţionali ECDL şi de către alţi parteneri acreditaţi, care au subliniat nevoia de a debloca accesul la oportunităţile oferite de viaţa digitală şi societatea informaţională pentru cât mai mulţi oameni.
Hon. Evarist Bartolo MP, Ministrul Educaţiei şi Ocupării Forţei de Muncă din Malta a declarat: “Educația digitală trebuie să facă parte din contextul mai larg al educației.”
La eveniment a participat în calitate de membru în Board-ul ECDL Foundation din anul 2005 dl. Prof. Dr. Vasile Baltac.
Pentru mai multe informaţii poate fi accesat link-ul http://ourstory.ecdl.org/.

ECDL_20_Forum_Malta