Editura Excel XXI Books publică în luna mai o nouă carte
“Politehnica din Timișoara Electro 1957-1962. Generație de aur a industrializării României”

logo-exxib-final

Editura Excel XXI Books se bucură de publicarea unui nou titlu “Politehnica din Timișoara Electro 1957-1962. Generație de aur a industrializării României” al cărui editor este Prof. Dr. Ing. Vasile Baltac.

Publicația este o carte memorialistică editată de prof. dr. ing. Vasile Baltac, absolvent din promoția respectivă, având valoare de imagine a unei epoci. Cuprinde date biografice ale studenților și profesorilor Facultății de electrotehnică a Politehnicii din Timișoara, însemnări memorialistice ale unor studenți și preocupări extra-inginerești ale unor absolvenți: poezie, epigrame, compoziții muzicale de Mircea Ciugudean, Ioan Vasile Indricău și Corneliu Iovuță.

Generația Electro 1957-1962 a avut șansa istorică să participe în plenitudinea vârstei la industrializarea României din deceniile 1960 și 1970. O generație de aur care a făcut față unor provocări tehnice de mare amploare, o generație care a dat mulți specialiști de valoare, manageri, cercetători științifici și 7 profesori universitari

Cartea va putea fi achizitionată direct de la Editură sau online de la site-urile distribuitorilor parteneri.

Politehnica din Timișoara Electro 1957-1962. Generație de aur a industrializării României