Editura Excel XXI Books participă din nou la Târgul GAUDEAMUS

O noua participare și lansarea “Only in Brussels!” Mihaela Gherghisan

 

Editura Excel XXI Books va participa din nou în calitate de expozant la Târgul Internaţional GAUDEAMUS – Carte de învăţătură 2017, organizat de Radio România în perioada 22-26 noiembrie la Pavilionul Central Romexpo din Bucureşti.
Evenimentul este un punct de referință pe piața editorială și în viața culturală din România și reunește conceptul de târg de carte cu cel de cafenea literară, bucurându-se la ediția precedentă de un palmares impresionant: peste 125 000 de vizitatori, peste 850 de evenimente editoriale şi profesionale și peste 300 de expozanţi – palmares ce reconfirmă statutul evenimentului şi sloganul sub care s-a desfăşurat „cel mai citit târg de carte, de la cel mai ascultat radio din România”.

g
Editura Excel XXI Books se alatură astfel unui eveniment de anvergură în cadrul căruia va avea loc și o noua lansare de carte: “Only in Brussels! – A politically incorrect journey through Brussels’ times” a cărei autoare este Mihaela Gherghisan. Jurnalista ne propune o fascinantă călătorie în lumea Bruxelles-ului cu un stil care susține subtitlul de ”politically incorrect”, descriind o Uniune Europeană așa cum este ea vazuta fără farduri și retușuri. O lectură fascinantă cu relatări bazate pe experiența de jurnalist Radio France și RFI România, dar mai presus de toate pe aceea de participant și fin observator la evenimentele de la Bruxelles!
La stand vor fi de asemenea prezentate și cele mai noi apariții ale editurii: “Politehnica din Timișoara Electro 1957-1962. Generație de aur a industrializării României” (editor) Vasile Baltac (2017); În labirintul Uniunii “ – autor Cristina Vasiloiu (2016); “Mituri și realitate în lumea digitala” – autor Vasile Baltac (2016); “Lumea digitală” – autor Vasile Baltac (2015).
Lansarea de carte “Only in Brussels! – A politically incorrect journey through Brussels’ times” – autoare Mihaela Gherghisan, va avea loc miercuri 22 noiembrie 2017 la ora 14:00 la “Bursa de contacte ” de pe nivelul 3.0 al Pavilionului Central Romexpo din Bucureşti.
Standul la care va fi prezentă Editura Excel XXI Books se află pe nivelul 4.50 și are numărul de identificare 227.