Cărțile publicate de Editura Excel XXI Books acum și pe eMAG.ro

logo-exxib-final  eMag

 

Începând cu anul 2017, cu sprijinul partenerului nostru ROLCRIS IMPEX care operează librăria online www.depozitdecarte.ro, cărțile publicate de Editura Excel XXI Books se găsesc online pe site-ul magazinului eMAG.ro.
eMAG și-a început activitatea în anul 2001 ca un magazin online de sisteme de calcul și produse de birotică iar în prezent este liderul în cumpărături online cu cea mai variată gamă de produse, din 2012 compania extinzându-se și la nivel regional în Bulgaria, Ungaria și Polonia.
Înființat în 1995 printre primele depozite de carte din țară, ROLCRIS IMPEX este unul din cele mai vechi și renumite depozite de carte din România, cu un stoc de peste 30.000 de titluri de cărți. Depozitdecarte.ro este actualizat zilnic cu ultimele apariții editoriale, dar și cu alte titluri de cărți reeditate.
Prin această nouă colaborare Editura Excel XXI Books continuă planul său de a pune la dispoziția publicului larg titlurile lansate prin cât mai multe canale de distribuire de carte din mediul online și nu numai.